Zierikzee | straatinfo

overige politie meldingen

Man slaat slager gebroken neus

overige

Zierikzee - Een ontevreden klant heeft vrijdagmiddag een slager uit Zierikzee een gebroken neus geslagen na een woordenwisseling over een aankoop waarover de klant niet tevreden was.

De 22-jarige man uit Zierikzee had vlees gekocht en na de bereiding hiervan was hij ontevreden over de kwaliteit. Hij is hierop verhaal gaan halen bij de slager. Tijdens de woordenwisseling die volgde wilde de slager de klant zijn winkel uitzetten, omdat hij zeer beledigend werd. De 22-jarige man gaf de slager toen een vuistslag in zijn gezicht. Door de winkelmedewerkers is meteen de politie gebeld. Agenten kwamen ter plaatse en hebben het verhaal aangehoord. Omdat een getuige wist wie de agressieve klant was, zijn de agenten naar zijn huis gegaan en hebben ze de man aangehouden. Hij heeft een verklaring afgelegd en is hierna weer in vrijheid gesteld. Er zal proces-verbaal opgemaakt worden.

Soortgelijke berichten

Jongen aangehouden voor mishandeling
Zwolle

Man aangehouden voor mishandeling
Harderwijk

Aanhouding na mishandeling
Schagen

Twee mannen aangehouden na vechtpartij op de Kade
Roosendaal

Aanhouding na kopstoot
Leeuwarden

Aanhouding na mishandeling
Eersel

Man aangehouden voor zware mishandeling
Goes

Identiteit man op snelweg bekend
Heerlen

Man buiten heterdaad aangehouden voor zware mishandeling
Cuijk

Man aangehouden voor mishandeling
Apeldoorn

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio